KYKLOPAS EXTRA VIRGIN OLIJFOLIE

KYKLOPAS EARLY HARVEST
– Olijfsoort: Makris
– Streek: Makri, Griekenland
– Zuurgraad: <0.2%
– Oogst: oktober
– Producent: Kyklopas Olive Mill
– Aroma & Smaak: fruitig, vol en complex, noten van groene banaan, artisjok, groene appel, vers gemaaid gras & hints van groene peper en vanilla
– Toepassing: Uitstekend geschikt voor puur gebruik
– Fles of blik: 750ml, 500ml

Winnaar Gold Award in Monocultivar 2021, Italië.

Olijfolie met een bijzonder lage zuurgraad (<0.2%). Gemaakt van onrijpe olijven die geoogst worden in midden oktober. De exceptionele Makris olijfsoort in combinatie met het ideale microklimaat zorgt voor een unieke en complexe olijfolie. Koud geperst binnen 4-8 uur na de oogst. Ideaal voor rauw gebruik / koud bereidingen.

kopen
Bekijk de Bekroningen
– Monocultivar 2021, Italy: Gold
– Great Taste Awards 2021
– L'Orciolo D'Oro, Italy, 2020: Certificate of Quality
– London IOOC 2020: Gold
– Athena IOOC, Greece 2020: Double Gold
– Kotinos, Greece 2020: Gold
– EVO IOOC 2020, Italy: Gold
– Olive Japan 2020: Silver
– Berlin Global Oil Awards, 2020: Platimun
– New York IOOC, 2020: Gold
– Monocultivar 2020, Italy: Gold
– Selezione Leone, Italy, 2020
– Kotinos, Greece 2020: Gold
– Olivinus, Argentina, 2019: Grand Prestige Gold
– Great Taste Awards 2019
– Gran Prestige Gold ,Israel 2019
– New York IOOC, 2019: Gold
– London IOOC 2019: Gold
– Selezione Leone, Italy, 2019
– Olive Japan 2019: Gold
– Les Οlivalies, France, 2019:  "Médaille d'Argent"
– Athena IOOC, Greece, 2019:  Silver
– Kotinos, Greece 2019: Gold
– Monocultivar, Italy, 2019: Gold
– Olivinus, Argentina, 2018: Grand Prestige Gold
– Great Taste Awards 2018
– TerraOlivo, Israel, 2018: Gran Prestige Gold
– New York IOOC, 2018: Gold
– Olive Japan, 2018: Gold
– London IOOC, 2018: Gold
– Athena IOOC, Greece 2018: Gold
– Monocultivar, Italy 2018: Gold
– Olivinus, Argentina, 2016: Grand Prestige Gold
– TerraOlivo, Israel, 2016: Gran Prestige Gold
– New York IOOC, 2016: Gold
– Los Angeles IOOC, 2016: Silver
– Olive Japan, 2016: Silver
– TerraOlivo, Israel, 2015: Prestige Gold
– New York IOOC, 2015: Silver
– Los Angeles IOOC, 2015: Bronze
– China IOOC, 2015: Bronze
– TerraOlivo, Israel, 2014: Prestige Gold
– New York IOOC, 2014: Gold
– OliveJapan, 2014: Gold
– China IOOC, 2014: Bronze
– TerraOlivo, Israel, 2013: Gold
– New York IOOC, 2013: Silver
– Kotinos, Greece, 2013: Gold
– Elaiotechnia, Greece, 2013: Gold
– Ovibeja, Portugal, 2012: Gold

KYKLOPAS PREMIUM SELECTION
– Olijfsoort: Makris
– Streek: Makri, Griekenland
– Zuurgraad: 0.3%
– Oogst: oktober tot midden november
– Producent: Kyklopas Olive Mill
– Aroma & Smaak: fruitig, vol en rond, groen grassig, iets zoetig met hints van tomaat bladeren, vanilla en walnoten
– Toepassing: rauw / koud gebruik, finishing touch
– Blik: 2.5 Lt

Winnaar Silver Award in London International Olive Oil Competition, 2018.

Olijfolie gemaakt van halfrijpe olijven, afkomstig uit Makri, een gebied in Noord Griekenland. Koud geperst binnen 4-8 uur na de oogst. Ideaal voor rauw gebruik / koude bereidingen en als finishing touch.

kopen