MARMARO EXTRA VIRGIN OLIJFOLIE

MARMARO EARLY HARVEST
– Olijfsoort: Ηondroelia Ηalkidikis
– Streek: Ηalkidiki, Griekenland
– Zuurgraad: <0.2%
– Oogst: 15 september – 15 oktober
– Producent: Dimitris Garofallos
– Aroma & Smaak: fruitig & vol, grassig met tonen van groene tomaat, groene olijf en kruiden, duidelijke peperigheid & iets bitter
– Toepassing: rauw / koude gerechten
– Blik 500ml

Winnaar Gold Award in Dubai International Olive Oil Competition 2021.

Vroege oogst olijfolie met een zeer lage zuurgraad (0.17%), gemaakt van groene, onrijpe Hondroelia Halkidikis olijven. Deze worden met de hand geplukt, de oogst begint 15 september en duurt tot 15 oktober.
Deze olijfolie heeft een uitgesproken ‘groen’ smaakprofiel met een peperige en iets bittere finish. Uiteraard geschikt voor rauw gebruik, koude gerechten en als finishing touch.

kopen
- Olive Japan 2021: Gold
- EVO International Olive Oil Competition 2021, Italy: Gold
- New York International Olive Oil Competition, 2021: Silver
- Canada IOOC, 2021: Silver
- Athena International Olive Oil Competition, 2021: Bronze
- London International Olive Oil Competition, 2021: Silver
- Olympia Health & Nutrition Awards 2020-2021: Silver
- Berlin Global Oil Awards 2021: Silver
- Dubai Olive Oil Competition, 2021: Gold
- New York International Olive Oil Competition, 2020: Gold
- Dubai Olive Oil Competition, 2020: Gold
- Olympia Awards 2020, Greece: High Phenolic E.V.O.O.
- Athena International Olive Oil Competition, 2020: Silver
- London International Olive Oil Competition, 2020: Silver
- London International Olive Oil Competition, 2019: Bronze